Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Με επίπληξη τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός!

Με επίπληξη τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός!

Ημερομηνία: 07/11/2012 - 14:26
Με επίπληξη τιμωρήθηκε ο Παναθηναϊκός! Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της απόφασης της πειθαρχικής επιτροπης της ΕΠΟ, η οποία απέριψε την
πειθαρχική δίωξη κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της Παναθηναϊκής συμμαχίας για την ανακοίνωση που εξέδωσε η δεύτερη στον αγώνα Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός.

Η έφεση εκδικάστηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, έγινε δεκτή και στην ΠΑΕ Πανμαθηναϊκός επιβλήθηκε η ποινή της επίπληξης με την υποχρέωση ανάκλησης της σχετικής ανακοίνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής έχει ως εξής:

"Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Με την υπ΄αριθμ.112/7-11-2012 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του ΠοδοσφαιρικούΕισαγγελέα Παναγιώτη Καρρά κατά της υπ΄ αριθμ. 313/4-10-2012 απόφασης της ΠΕ/EΠΟ, του σωματείου «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2012» και της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζει στην ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι το σωματείο «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ 2012» τέλεσε το αποδιδόμενο σ΄αυτό πειθαρχικό παράπτωμα κατά το ακόλουθο περιεχόμενο:

«Ήταν το πρώτο μήνυμα του συστήματος. Δηλαδή με ‘μικροχειρουργική’ η διαιτησία κατάφερε να αλλάξει τη ροή του αγώνα, όχι όμως και το αποτέλεσμα. Κι όλα αυτά ενώ ήδη η μεθόδευση της καθόδου του υπεύθυνου για τους καταρτισμούς των πινάκων κ. Σαρρή στις εκλογές της ΕΠΟ δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά και ανησυχία στην αρχή του πρωταθλήματος…».

Επιβάλλει σ΄ αυτό την πειθαρχική ποινή της επιπλήξεως με την υποχρέωση ανακλήσεως της ανακοινώσεως καθ΄ όμοιο τρόπο κατά τις ως άνω φράσεις εντός προθεσμίας είκοσι (20) ημερών από της δημοσιεύσεως της παρούσας.

2. Με την υπ΄αριθμ. 113/7-11-2012 απόφασή της απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση του σωματείο ΑΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ κατά της από 23-10-2012 απόφασης της ΠΕ/ ΕΠΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου