Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Παναθηναϊκός: Οι ειδικοί όροι του συμβολαίου του Φορναρόλι

Παναθηναϊκός: Οι ειδικοί όροι του συμβολαίου του Φορναρόλι

Συντάκτης: Onsports Team Δημοσίευση: 10.11.12 10:22
Ο Μπρούνο Φορναρόλι δεν έχει αποδώσει ακόμη τα αναμενόμενα στον Παναθηναϊκό, ενώ οι συχνοί τραυματισμοί του προβληματίζουν. Όμως οι «πράσινοι» έχουν προβλέψει γι’ αυτό στο συμβόλαιό του.
Ο Ουρουγουανός μεσοεπιεθτικός αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο και στον Παναθηναϊκό το γνωρίζουν αυτό και έχουν φροντίσει να πάρουν τα μέτρα τους, προκειμένου να μην επιβαρύνονται οικονομικά. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει «ευμεγέθη οστεοχόνδρινη αλλοίωση δεύτερου βαθμού στην έσω τροχιλία του αστραγάλου» και όπως αναφέρει το «Goal», υπάρχει στο συμβόλαιό του ειδικός όρος για «ανικανότητα παροχής υπηρεσιών για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από συγκεκριμένη αιτία», ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι αν ο Ουρουγουανός τραυματιστεί στην έσω τροχιλία του αστραγάλου του δεξιού ποδιού, τότε θα έχει λαμβάνειν το 25% συν 570.75 ευρώ για όσο καιρό δεν προπονείται.
Είναι ξεκάθαρο στο συμβόλαιοότι ο όρος έχει εξηγηθεί αναλυτικά στην πλευρά του παίκτη και έχει γίνει αποδεκτός. Βεβαίως, αν ο παίκτης νιώσει ενοχλήσεις στο σημείο τότε το τεχνικό τιμ θα φροντίσει ώστε να κάνει πιο συντηρητικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να μην υπάρξει επιδείνωση.
Οσον αφορά τις απολαβές του, ο Φορναρόλι έχει κλιμακωτό τριετές συμβόλαιο, (350.000, 400.000, 450.000 ευρώ), ενώ οι «πράσινοι» έχει τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί την εικόνα του παίκτη. Τέλος, ο Παναθηναϊκός έχει ρυθμίσει να πληρώσει 470.000 ευρώ στη Μπόστον Ρίβερ σε τρεις δόσεις για την παραχώρηση του παίκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου