Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ & ΟΡΓΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ


Ο ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ ΟΡΓΟΝΗΣ & ΟΡΓΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΤΟΥ ΒΙΛΧΕΜ ΡΑΙΧ



Από το βιβλιο του ιδιου διαβαζουμε : Οι ιδιοτητες της ατμοσφαιρικης οργονοενεργειας, δηλ παγκοσμια απορροφητικοτητα από τη μη μεταλλικη υλη & αντανακλαση από τη μεταλλικη είναι οι βασικες αρχες στις οποιες βασιζεται η κατασκευη του οργονοενεργειακου συσσωρευτη.Ετσι ο περιφημος οργονοενεργειακος συσσωρευτης, η μεγαλυτερη, κατά τους οπαδους Ραιχ, η πανακεια για ολες τις ασθενειες, είναι ενας θαλαμος στον  οποιο πρεπει να χωρα καθιστο σε καρεκλα ένα ατομο & κατασκευαζεται από μια στρωση ξυλου η αλλου οργανικου υλικου, & (πχ λαμαρινας ) εναλλαξ. Ετσι μπορει να κατασκευασει κανεις ένα συσσωρευτη αποτελουμενο από οσα θελει, από 2 μεχρι 20. Οσο πιο πολλα στρωματα, τοσο περισσοτερη ενεργεια.
Κατά το Ραιχ & τους οπαδους του Ο συσσωρευτης βοηθα  την φυση μεσα στον οργανισμο ΓΙΑ να αυτοβοηθηθη.

 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Διαβαζουμε : Δεν είναι αναγκαιο να γδυθει κανεις τελειως μεσα στο συσσωρευτη, γιατι η οργονοενεργεια διεισδυει παντου: Παντως δεν πρεπει κανεις να φοραει βαρια ρουχα η μαλλινα ρουχα γιατι αυτό θα εμποδισει τη γρηγορη επαφη με τη φωταυγεια.Οι μη περιπατικοι ασθενεις μπορουν να δεχθουν τη θεραπευτικη δραση της οργονης με την οργονοκουβεντα.Πως κατασκευαζεται όπως αναφερει : Μπορειτε να βαλετε μια συνηθισμενη μαλλινη κουβερτα, βαζετε σιτα, μετα οποιοδηποτε μαλλινο υλικο, σιτα, μαλλινο υλικο, σιτα η σεντονι. Τα ραβετε μαζι: Σημειωτεον ότι πωλειται & σε ειδικα καταστηματα & μαλιστα σε τιμη καθολου ευκαταφρονητη.
Εκτος όμως από το συσσωρευτη οργονης & την οργονοκουβεντα, υπαρχει & το οργονοβολο &κάθε σπιτι πρεπει να εχει ένα, συμβουλευει ο Ραιζ. Κατά μεσον ορο η οργονικη ακτινοβοληση για τους ανθρωπους απαιτει από πεντε μεχρι τριαντα λεπτα κάθε μερα.Με τη συστηματικη χρηση μειωνεται & ο αναγκαιος χρονος.ΟμωςΤα σοβαρα κρυολογηματα & οι φλεγμονες του ρινικου κοιλωματος, θα απαιτησουν ακτινοβοληση ολου του οργανισμου για ένα η δυο χρονια προτου φανουν τα καλα αποτελεσματα που είναι  δυνατον μας λεγει συνεπως δεν είναι τιποτε σιγουρο. Εξ αλλου…η οργονη είναι η ενεργεια  του ιδιου σωματος ετσι ώστε η αντιδραση διαφορετικων ατομων στην οργονικη ακτινοβοληση να εξαρταται από την κατασταση του κάθε ατομου.Η οργονοθεραπεια θεραπευει πασαν ασθενεια. Θεραπευει αυτό που ο Ραιχ  ονομαζει βιοπαθειες & μαλιστα  ΒΙΟΠΑΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗΣ, ΠΟΥ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΗΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ.


Οποτε για όλα, ακομη & για τον καρκινο φταιει η καταπιεση  της σεξουαλικοτητος, που ξεκινα από την παιδικη ηλικια. Ο καρκινος όπως αναφερι σε άλλο του βιβλιο, είναι μια αρρωστια που προκαλειται από κτηνωδη καταπιεση που υφισταται η ριζα  & του ζωντανου, δηλ η λειτουργια της ηδονης.  
Καθως εχει δειξει ο ΡΑΙΧ δεν είναι αρκετο για τη διαγνωση της Βιοπαθειας της καρκινωματικης συρρικνωσης να βρουμε  τη μια η την άλλη θετικη ενδειξη, αλλα πρεπει να καταλαβουμε το προτσες που είναι πισω από την αρρωστια.Πρεπει να το δουμε σε σχεση με το συνολο του οργανισμου., πρεπει να το δουμε σε σχεση με το κοινωνικο προβλημα. Οποτε ουτε λιγο ουτε πολύ, για να διαγνωσουμε πολύ περισσοτερο για να θεραπευσουμε τον καρκινο, & πρεπει προηγουμενως να λυσουμε το κοινωνικο προβλημα.Αναφερει επισης στο βιβλιο του αλλα & οι οπαδοι του το εξης : Στην μεση περιπτωση η ακτινοβοληση με οργονοενεργεια είναι ακινδυνη, Είναι του ιδιου σωματος & όχι ένα ξενο ειδος ακτινοβολου ενεργειας, ενώ στην αμεσως προηγουμενη ισχυριζονται ότι ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΘΑΝΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΤΩΝ ΑΙΜΟΦΟΡΩΝ ΑΓΓΕΙΩΝ,ΝΕΥΡΟΦΥΤΙΚΟ ΣΟΚ, ΣΤΑΜΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ, ΕΑΝ ΓΙΝΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΗΣΗ ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 20 ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ.Θα πρεπει να σημειωσουμε εδώ ότι οι οπαδοι του στη  Χαλκιδικη εχουν δημιουργησει κεντρο * οι ιδιοι γραπτως εχουν διακηρυξει, ότι θα παρεχει ιατρικες συμβουλες & θεραπεια στο λαο της Χαλκιδικης. ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΛΑΟς ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ τους?
Επισης κατορθωσαν να ανεγειρουν στην περιοχη ΒΑΤΟΝΙΑ  δωματιο ΟΡΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ όπως αποδεικνυεται από τα αρχιτεκτονικα σχεδια, τα οποια δυστυχως ενεκριθησαν από την Πολεοδομια. Προφανως οι αρμοδιοι δεν αντεληφθησαν περι τινος επροκειτο. Η οργονη εκτος από τις ασθενειες που θα θεραπευσει, θα λυσει & το ενεεγειακο προβλημα !!!!!& μαλιστα προτεινεται & η εγκαταλειψη ολων των μορφων ενεργειας & η στροφη στην οργονη.
Αφου ισχυριζονται οι οπαδοι όλα αυτά γιατι δεν προσκομιζουν αδεια από το Υπουργειο το Αρμοδιο????Να μην ξεχνουμε κατι πολύ βασικο ότι ο Ραιχ φοβουμενος ότι θα πεσει σε χερια που θα εκαναν  λαθεμενη χρηση, δεν ανακαλυψε έναν παραγοντα   Υ απαραιτητο για την κινηση του μοτερ.
ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ εδώ να  συγχαρουμε τον Π. ΑΡΣΕΝΙΟ ΒΛΙΑΚΟΦΤΗ & την ομαδα του που πραγματικα διδει μεγαλη μαχη & σαν μοναχος αλλα & σαν επιστημων, ΘΕΟΛΟΓΟΣ & ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ. Απεδειχθη αξιος στο εργο τουτο , με το ταπεινο του φρονημα την μορφωση αλλα & τον αντιαιρερικο του αγωνα ειμαστε πολλοι υπερηφανοι για τον Μοναχο αυτόν που εργαζεται σιωπηλα & σωστα .Σωστα τον ειχε επιλλεξει ο π. ΑΝΤΩΝΟΣ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ.












ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ & ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΡΙΣΗ , ΦΩΤΙΣΗ & ΥΠΟΜΟΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου