Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ

romantiki tainia to imerologio
Το Ημερολόγιο είναι η πιο συγκινητική και ρομαντική ταινία αγάπης που έχει γυριστεί τα τελευταία χρόνια. Οι πρωταγωνιστές Ryan Gosling και Rachel McAdams έχουν καταπληκτική χημεία, τόσο στις μεγάλες τους αγάπες όσο και στους μεγάλους τους τσακωμούς, ενώ οι σκηνές του James Garner και της Gina Rowlands είναι βαθιά συναισθηματικές.
Και κάπως έτσι βέβαια χωρίζεται και η ταινία σε δυο μέρη: τα πρώτα περίπου 50 λεπτά της ταινίας είναι χαριτωμένα, αστεία και πανέμορφα, με το ρομαντισμό να φτάνει στο αποκορύφωμά του, ενώ το υπόλοιπο της ταινίας είναι ανθρώπινο και συγκινητικό, με τα χαρτομάντιλα να βγαίνουν μαζικά από το κουτί. Για αυτό και τα πολλά κλισέ που υπάρχουν δεν ενοχλούν. Ίσα ίσα μάλιστα κάνουν τους πάντες να γεμίζουν από τρυφερή διάθεση.
Το Ημερολόγιο είναι μια ταινία που πρέπει να δείτε με το ταίρι σας, ακόμα και νομίζετε ότι το μελό δε σας αρέσει. Είναι μια ρομαντική ταινία που ζωντανεύει μια σχετικά κοινότοπη ιστορία, αλλά με τρόπο που καταδεικνύει τη δύναμη και τη διάρκεια που μπορεί να έχει η πρώτη αγάπη.
Αξίζει να δείτε αυτή την ταινία, γιατί θα σας κάνει να θαυμάσετε τη δύναμη του έρωτα και της αγάπης. Και αν νομίζετε ότι ο τρόπος που τελειώνει το Ημερολόγιο μπορεί να συμβεί μόνο στο σινεμά, μάλλον θα πρέπει να διαβάσετε την ιστορία ενός ζευγαριού από την Πενσυλβάνια, που απέδειξαν περίτρανα ότι η αγάπη ενώνει και στη ζωή και το θάνατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου