Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΑΘΕΟΣ -ΤΣΙΠΡΑΣ.


Φανατικός άθεος ο Τσίπρας (αλλά δεν ενοχλείται ο Μητροπολίτης Σιατίστης…)

Άφησε αβάφτιστο το «τσιπράκι»… Την βιογραφία του τ. Προέδρου της Δημοκρατίας ανέλαβε να γράψει σε βιβλίο η Νίτσα Λουλέ κι έτσι προέκυψε το «Κωστής Στεφανόπουλος, ένας μοναχικός Πρόεδρος». Στο βιβλίο γίνεται αναφορά στον Αλέξη Τσίπρα και στο πρώτο παιδί του, το οποίο «βαφτίστηκε» πέρυσι σε κτήμα κεφαλαιοκράτη φίλου του τσιπραίικου, δια λόγου, χωρίς να λάβει χριστιανική βάπτιση. Αναφέρει σχετικά η συγγραφέας Νίτσα Λουλέ: «Τον Ιούνιο του 2011, στην Αίγινα, στο κτήμα του ζεύγους Φλαμπουράρη, το γλέντι καλά κρατεί, γίνονται τα βαφτίσια του γιού του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Το «Τσιπράκι, ο γιός του Αλέξη και της Περιστέρας, γίνεται ενός έτους και παίρνει επίσημα, χωρίς κολυμβήθρα και παπά, το όνομα Παύλος-Φοίβος. Κάποιοι τα χάνουν όταν βλέπουν τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας να περνά το κατώφλι. Και μόνον εκείνος δεν δείχνει να έχει πρόβλημα. Αργότερα θα πει: «Αφού με κάλεσαν, γιατί να μην πάω;».
(ΥΓ): Το γεγονός ότι ο πιθανός μελλοντικός πρωθυπουργός της χώρας είναι δηλωμένος και φανατικός άθεος μαρξιστής, τόσο που ούτε καν μια τυπική βάφτιση του παιδιού  του δεν έκανε στην εκκλησία, δε βλέπουμε να ενοχλεί διόλου τον Μητροπολίτη Σιατίστης, που τα’ χει βάλει με την Χρυσή Αυγή, γιατί υπερασπίζεται την ορθόδοξη πίστη από τους βλάσφημους ομοϊδεάτες του Τσίπρα. Πως εξηγείται αυτό άραγε;http://neadeksia.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου