Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

NEA APO SPIRO SPERO

«... Να εκκενωθούν τα ελληνικά νησιά που έχουν μέχρι 150 κατοίκους γιατί επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό...» ζήτησε η τρόικα από την ελληνική κυβέρνηση!!!

Παραιτηθείτε αχρείοι!

. Γιώργος Καραμπεσίνης
giwrgos karabesinisΤο είδαμε κι αυτό! Στην Ελλάδα του Μνημονίου – γιατί έτσι θα αναφέρεται από τον ιστορικό του μέλλοντος αυτή η περίοδος- ο Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας

Ζητούνται απαντήσεις

. Γιώργος Καραμπεσίνης
giwrgos karabesinisΤα τελευταία χρόνια, οι Έλληνες δέχονται απανωτές μειώσεις μισθών και συντάξεων, το κοινωνικό κράτος βαθμιαία αποσυντίθεται και οι κάθε είδους κοινωνικές παροχές καταργούνται.

Μας έκαναν μηδενικά

. Γιώργος Καραμπεσίνης
karampesinisΗ τριμερής κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου- Κουβέλη, συνεχίζει ακάθεκτη την πολιτική της ... τρικέφαλης κυβέρνησης Παπαδήμου που είχε διαδεχτεί την... ακέφαλη κυβέρνηση Παπανδρέου!

Ο φαύλος κύκλος

. Γιώργος Καραμπεσίνης
karampesinisΗ τριμερής- και όπως φαίνεται και...τρίβουλη- συγκυβέρνηση, πιστεύει ειλικρινά ότι μπορεί, με επικοινωνιακές πομφόλυγες, να αποκρύψει τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνει σήμερα η χώρα και ο λαός μας;

Πριν... 26 χρόνια!

. Γιώργος Καραμπεσίνης
karampesinisΣήμερα, κάποιοι μάς λένε ότι για τη κρίση φταίνε οι κερδοσκόποι, οι Γερμανοί, οι Πυγμαίοι, η CIA, οι Τούρκοι, οι Εβραίοι, οι μασόνοι και δεν συμμαζεύεται. Σίγουρα, όμως, δεν φταίμε εμείς!

Ελλάς, ώρα μηδέν

. Γιώργος Καραμπεσίνης
karampesinisΕπί τέλους η χώρα μετά από έξι περίπου μήνες ουσιαστικής ακυβερνησίας, απέκτησε κυβέρνηση. Η νέα κυβέρνηση όμως, θα πρέπει να αναγνώσει σωστά τη λαϊκή ετυμηγορία της 17ης Ιουνίου.

Μπροστά στην κάλπη…

. Γιώργος Καραμπεσίνης
karampesinisΜπήκαμε στην τελευταία προεκλογική εβδομάδα. Το πολιτικό-δημοσιογραφικό σύστημα που για σαράντα χρόνια ασελγεί πάνω στο λαό, αηδιαστικό και πλαδαρό από τις λιποπρωτεΐνες που έχουν σωρευτεί μέχρι τα εγκεφαλικά κύτταρά του, προσπαθεί απεγνωσμένα να διαχύσει το δηλητήριο του φόβου και της τρομοκρατίας σε μια ολόκληρη κοινωνία που στέκεται στη γωνία αποσβολωμένη.

Το πολύ της θλίψεως…

. Γιώργος Καραμπεσίνης
giwrgos karabesinisΤις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε μία έντονη και καλά ενορχηστρωμένη εκστρατεία κατατρομοκράτησης των πολιτών ενόψει των εκλογών της 17 Ιουνίου.

Τι δεν καταλάβατε;

. Γιώργος Καραμπεσίνης
karampesinisΟ Σαμαράς διέγραψε τη Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ.
Μετά διέγραψε 21 βουλευτές του επειδή ψήφισαν ΟΧΙ ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΝΑΙ.

Δυστυχώς…

. Γιώργος Καραμπεσίνης
karampesinisΑπό τη νύχτα των εκλογών μέχρι σήμερα μας ζαλίσατε με τα... μηνύματα της κάλπης. Εξακολουθείτε να παίζετε με την νοημοσύνη μας γιατί, ασφαλώς, δεν αντιλαμβάνεστε ότι ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.

Καταλάβατε κύριοι;

. Γιώργος Καραμπεσίνης
karampesinisΟ ελληνικός λαός, με τη δική του αυθεντική βούληση και σοφία, έθεσε τον πολιτικό κόσμο προ των ευθυνών του: Η αποφασίζετε να συνεργαστείτε μεταξύ σας σε μία προσπάθεια εξόδου από τα αδιέξοδα που δημιουργήσατε ή... ξαναπεράστε από το ταμείο! Και τότε θα τα πούμε μία και καλή.

Θέλει αρετήν και τόλμην...

. Γιώργος Καραμπεσίνης
karampesinisΛίγα εικοσιτετράωρα πριν από τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, ο ελληνικός λαός γίνεται δέκτης μιας λυσσώδους σε ένταση και πρωτοφανούς σε αναισχυντία εκστρατείας κατατρομοκράτησής του.

Είναι στο χέρι μας

. Γιώργος Καραμπεσίνης
karampesinisΣυγκλονιστικά επίκαιρος ο παππούς- Πλούταρχος μας διδάσκει από τα βάθη των αιώνων ποιοι είμαστε, από πού ερχόμαστε και τι πρέπει να κάνουμε.
Σε λίγες μέρες λοιπόν κι εμείς θα ασκήσουμε το ύψιστο δημοκρατικό μας δικαίωμα και θα απαγγείλουμε τη δική μας ετυμηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου