Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ! ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Μεγαλοδημοσιογράφος στο κρεβάτι με ανήλικους λαθρομετανάστες!!!

Διάσημος παντρεμένος - αλλά εν διαστάσει με τη σύζυγό του - δημοσιογράφος κορυφαίου εκδοτικού συγκροτήματος και παρουσιαστής με δική του εκπομπή 



Διάσημος παντρεμένος - αλλά εν διαστάσει με τη σύζυγό του - δημοσιογράφος κορυφαίου εκδοτικού συγκροτήματος και παρουσιαστής με δική του εκπομπή σε μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο, έχει τον τελευταίο καιρό ξεσαλώσει στην τετραώροφη κατοικία του στα βόρεια προάστια, όπου μπαινοβγαίνουν νεαροί Ασιάτες.
 Γείτονες καταμαρτυρούν ότι τον έχουν δει να υποδέχεται στην είσοδο της βίλας του τούς «καλεσμένους» του φορώντας πουκάμισο, γραβάτα (μέχρι εδώ φυσιολογικά), και από πάνω μια ροζ ρόμπα που δένει ασορτί με τα... πασουμάκια.

 Ο μεγαλοδημοσιογράφος για πάνω από τριάντα χρόνια είναι ο πρωταγωνιστής των «απαγορευμένων» κουτσομπολιών στους διαδρόμους των τηλεοπτικών σταθμών και εφημερίδων.
 Πολλοί περιγράφουν με χαρακτηριστικές λεπτομέρειες το - νεαρό τότε - συντάκτη να παρελαύνει σε κοσμικές δεξιώσεις με λαμέ κοστούμι και μαύρο μαλλί με μπριγιαντίνη δίπλα σε διάσημες κυρίες της εποχής. Σήμερα συνεχίζει πιο… ξεκούραστα το «κυνήγι» του, κλείνοντας κάτω από άκρα μυστικότητα ραντεβού με αμούστακα αγόρια, κυρίως ασιατικής καταγωγής.
Τόπος συνάντησης είναι η πολυτελής κατοικία του στα βόρεια προάστια, η οποία τα βράδια μεταμορφώνεται σε ερωτική φωλιά. Κάποιοι (αδιάκριτοι) γείτονες καταμαρτυρούν ότι ο διάσημος δημοσιογράφος συχνά εμφανίζεται στην είσοδο της χλιδάτης βίλας του ντυμένος «γυναίκα».

Ψιθυρίζεται, μάλιστα, ότι τον τελευταίο καιρό ένας από τους νεαρούς - που γεννήθηκε στο Μπανγκλαντές - αποτέλεσε «μήλον της έριδος» ανάμεσα σε εκείνον και έναν «ομοϊδεάτη» του κοσμικό επιχειρηματία. Στους δημοσιογραφικούς κύκλους παλαιότερα είχε διαρρεύσει ότι κάποιος από τους νυχτερινούς «επισκέπτες» του τον έχει καταγράψει σε πολύ περίεργες προσωπικές στιγμές. Επειδή ο εν λόγω σταρ μεγάλου καναλιού είναι υπεράνω υποψίας, όταν «σκάσει» το θέμα θα γίνει μεγάλος θόρυβος στην τηλεοπτική πιάτσα.
            

www.eglimatikotita.gr

Πηγή: http://wradrasis.blogspot.com/2012/10/blog-post_3958.html#ixzz2A89Q5rTy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου