Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2012

ΕΡΩΤΑΣ -ΜΙΣΟΣ

 ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΙΣΟΣ:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Όταν ανάμεσα σε μια γυναίκα κι έναν άντρα τελειώνει ένα μίσος τότε ένας έρωτας περνά στην ιστορία. Καληνύχτα όπου κι αν είσαι.
Περιγραφή
Μίσος κι έρωτας, έρωτας και μίσος. Τα δυο πιο δυνατά και πιο ψυχοφθόρα ανθρώπινα συναισθήματα. Αλήθεια μπόρεσε ποτέ κανείς ή καμία από εσάς να εξηγήσει αυτήν τη τόσο ισχυρή και κάτι παραπάνω από διαχρονική και άλυτη εξίσωση ? Μπόρεσε ποτέ ο κάθε άνθρωπος εκεί έξω να εξηγήσει πως το μίσος του για έναν άνθρωπο κατέληξε στον πιο δυνατό, παθιασμένο αλλά και απωθημένο έρωτά του ? Μάλλον όχι και πιστέψτ
ε με ούτε εγώ. Ποτέ δεν έμαθα γιατί όταν μισούμε έναν άνθρωπο κάπου στης ψυχής μας το παρακάτω ελλοχεύει ο έρωτας. Κι όμως ακόμη κι αν πέρασαν τα χρόνια είναι κάποιες στιγμές που προσπαθώ να το καταλάβω ψάχνοντας μέσα στην ίδια μόνο ανάμνηση, στα ίδια λόγια και στις ίδιες αμοιβαίες και λυσσώδεις συγκρούσεις. Αλλά και αν δεν το μάθω, μου φτάνει και μόνο που το έζησα μα κράτησε τόσο μα τόσο λίγο. Κι ύστερα τι έμεινε από όλα αυτά ? Μόνο μια φωτογραφία να γεμίζει ένα άδειο γραφείο με την καλημέρα και την καληνύχτα της. Το μόνο δώρο που απέμεινε πια για εμένα. Κι η ζωή συνεχίζει να προχωρά χωρίς όμως να ξεχάσω τον σταθμό που κατέβηκα και το λιμάνι που έδεσα. Γιατί σε αυτό τον κόσμο, η ζωή του κάθε άνδρα είναι όπως ένα πλοίο, το πρώτο λιμάνι από το οποίο θα ξεκινήσει το άλλοτε μακρύ ή σύντομό του ταξίδι στην ζωή, είναι η γυναίκα που τον έφερε στο φως και το τελευταίο στο οποίο θα δέσει για πάντα καταθέτοντας οριστικά και αμετάκλητα την ψυχή του, είναι η γυναίκα που θα είναι για εκείνον ο τελευταίος του σταθμός.

Καληνύχτα.

Ημερομηνία δημιουργίας σελίδας 24/01/2011

Βασικές πληροφορίες

Στοιχεία επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου