Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ερωτας !!!!

Η ερωτική ζωή είναι σαν την γκαρνταρόμπα. Χρειάζεται ανανέωση, φαντασία, στυλ, χιούμορ  και, εννοείται, shopping. Με το παραπάνω ως αξίωμα και με δεδομένο ότι στον έρωτα όλα επιτρέπονται τότε, περιττό να πούμε, ότι  μια βόλτα – μέρες που είναι – από τα sex πολυκαταστήματα EROS MegaStores, επιβάλλεται.
/71/97/1297104929771.png
5 καταστήματα, 2.100 τετραγωνικά με όλα τα αντικείμενα του πόθου που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά αποκλειστικά για τον πόθο σας. Kinky, αισθησιακά, βοηθητικά, έξυπνα, χιουμοριστικά, όλα τόσο διαφορετικά και προσωπικά όσο διαφορετικές και προσωπικές είναι οι ιδιωτικές στιγμές μας.
Στα EROS MegaStores πιστεύουν ότι «ο έρωτας δεν είναι μόνο μια πράξη. Είναι προσφορά ευχαρίστησης, ένα δώρο αγάπης σε αυτόν ή αυτή που αγαπάμε, μια εμπειρία που οφείλουμε να την κάνουμε στο maximum απολαυστική» γι αυτό και το φιλικό και πρόθυμο προσωπικό είναι στη διάθεσή σας για να σας κατευθύνει να βρείτε τα σωστά «υλικά» της δικής σας φαντασίωσης, να σας βοηθήσει να επιλέξετε τι «εικόνα» και τι «σχήμα» θα δώσετε στους δικούς σας πειρασμούς και τελικά να πάρετε την απόλυτη ερωτική απόλαυση με το (μ)EROS σας!

eros - The Erotic Mega Stores

Αφροδίτης 3, 54629 Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου