Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μια πιπεράτη ιστορία πάθους μεταξύ ομοφυλοφίλων

Μια πιπεράτη ιστορία πάθους μεταξύ ομοφυλοφίλων


Μια πιπεράτη ιστορία πάθους μεταξύ ομοφυλοφίλων έχει αναστατώσει την τοπική κοινωνία, ενώ έχει αφήσει άφωνη την αστυνομία της Πάτρας. Ολα άρχισαν πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν ένας άντρας από την Αμαλιάδα τηλεφώνησε στην αστυνομία καταγγέλλοντας τον αιφνίδιο θάνατο ενός Αφγανού, με τον οποίο -όπως προέκυψε αργότερα- διατηρούσε ερωτικό δεσμό.

Αμέσως οι αστυνομικοί έσπευσαν στην οδό την οποία τους υπέδειξε ο άντρας και χτύπησαν το κουδούνι τού συγκεκριμένου διαμερίσματος. Την πόρτα άνοιξε ένας νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος έκπληκτος και μιλώντας άπταιστα ελληνικά ρώτησε τα όργανα της τάξης τι ακριβώς ήθελαν στο σπίτι του. Οι αστυνομικοί τού εξήγησαν ότι τους δηλώθηκε ο αιφνίδιος θάνατός του, κάτι που έκανε τον νεαρό άντρα να σαστίσει και αμέσως να ζητήσει να μάθει ποιος ήταν αυτός που κατήγγειλε κάτι τέτοιο στην αστυνομία.

Μόλις οι αστυνομικοί τού γνωστοποίησαν την ταυτότητα του καταγγέλλοντος, ο νεαρός αποκάλυψε στους άναυδους αστυνομικούς ότι με τον συγκεκριμένο μεσήλικο, που ζει στην Αμαλιάδα, διατηρεί τον τελευταίο καιρό ερωτικές σχέσεις, αλλά επειδή τις τελευταίες ημέρες είχαν ένα ερωτικό καβγαδάκι, εκείνος δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές του κλήσεις, γεγονός που προφανώς εξόργισε τον σύντροφό του. Μάλιστα, όπως είπε, το διαμέρισμα στο οποίο διαμένει του το έχει νοικιάσει ο καταγγέλλων.

Οπως ήταν φυσικό, οι αστυνομικοί ακούγοντας την ιστορία από τον Αφγανό έμειναν με ανοιχτό το στόμα, αντιλαμβανόμενοι τον λόγο για τον οποίο ο άντρας από την Αμαλιάδα δήλωσε έναν αιφνίδιο θάνατο, ο οποίος δεν συνέβη ποτέ. Πάντως η περίεργη αυτή ιστορία ομοφυλοφίλων που κατέγραψε το αστυνομικό δελτίο έχει κάνει τον γύρο της περιοχής και αποτελεί δημοφιλές θέμα συζήτησης στα «πηγαδάκια».
Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου